Nabeschouwing Westerlo - OH Leuven (3-2) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zaterdag 8 augustus 2015 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Westerlo het zaterdag 8 augustus 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven.

Via de Westerlo - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - OH Leuven (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Westerlo en OH Leuven is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kostovski. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Westerlo dat via M. Apau dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Petković dacht na 50 minuten te scoren voor Westerlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Westerlo via F. Gounongbe, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist OH Leuven via J. Kostovski de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 93 minuten werd S. Asamoah van OH Leuven met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - OH Leuven
3
2
LIVE Westerlo - OH Leuven 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Kostovski met assist van N. Delporte OH Leuven
25' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Annys Westerlo
29' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor F. Gounongbe Westerlo
30' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Kostovski OH Leuven
45' Doelpunt Westerlo Doelpunt M. Apau Westerlo
50' Doelpunt Westerlo Doelpunt N. Petković Westerlo
52' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor F. Le Postollec OH Leuven
60' Wissel OH Leuven Wissel A. Cerigioni voor L. Trossard OH Leuven
60' Wissel OH Leuven Wissel S. Asamoah voor J. Bostock OH Leuven
64' Wissel Westerlo Wissel J. Molenberghs voor M. Aoulad Westerlo
67' Doelpunt Westerlo Doelpunt F. Gounongbe met assist van B. De Ceulaer Westerlo
72' Wissel Westerlo Wissel J. Koffi voor F. Gounongbe Westerlo
78' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Kostovski met assist van J. Remacle OH Leuven
80' Wissel OH Leuven Wissel R. Regales voor N. Delporte OH Leuven
84' Wissel Westerlo Wissel G. Ruyssen voor N. Schouterden Westerlo
87' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor J. Koffi Westerlo
91' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Y. Croizet OH Leuven
93' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor S. Asamoah OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - OH Leuven
Opstellingen Westerlo - OH Leuven

Voorbeschouwing Westerlo - OH Leuven

Westerlo en OH Leuven treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en OH Leuven in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 1 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Westerlo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.