Nabeschouwing Westerlo - Standard Luik (2-0) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zondag 14 februari 2016 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Westerlo het zondag 14 februari 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Westerlo - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Standard Luik (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Westerlo en Standard Luik is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Westerlo op voorsprong te komen via een doelpunt van B. De Ceulaer. Helaas voor Westerlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Westerlo dat via F. Gounongbe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Standard Luik
Goals
2
0
LIVE Westerlo - Standard Luik 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Doelpunt Westerlo Doelpunt B. De Ceulaer met assist van M. Apau Westerlo
56' Penalty Westerlo Penalty F. Gounongbe Westerlo
57' Wissel Standard Liège Wissel Edmilson Junior voor I. Santini Standard Liège
58' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor B. Badibanga Standard Liège
61' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. De Ceulaer Westerlo
68' Wissel Westerlo Wissel J. Molenberghs voor R. Lecomte Westerlo
71' Wissel Standard Liège Wissel Boschilia voor C. Fiore Standard Liège
78' Wissel Westerlo Wissel A. Verschueren voor B. De Ceulaer Westerlo
83' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Van Langendonck Westerlo
89' Wissel Westerlo Wissel J. Koffi voor R. Henkens Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Standard Luik
Opstellingen Westerlo - Standard Luik

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westerlo - Standard Luik

Westerlo en Standard Luik treffen elkaar in de 26e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 11 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Westerlo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 2
Winst Standard Luik 11
Gelijkspel 4
Totaal 17
Tags
Westerlo - Standard Luik Opstelling Westerlo Opstelling Standard Luik Live Westerlo - Standard Luik Live Westerlo - Standard Luik kijken Westerlo - Standard Luik kijken Live Westerlo - Standard Luik stream Westerlo - Standard Luik Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - Standard Luik Uitslag Westerlo - Standard Luik Statistieken Westerlo - Standard Luik Jupiler Pro League 2015/2016 Westerlo - Standard Luik wedden Westerlo - Standard Luik gokken Westerlo - Standard Luik Unibet