Nabeschouwing AFC - TOP Oss (1-0) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 30 oktober 2018 - 19:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt AFC het dinsdag 30 oktober 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion (Amsterdam) in Amsterdam.

Via de AFC - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC - TOP Oss (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen AFC en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-0 overwinning voor AFC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Y. Teijsse, waarmee AFC met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 63 minuten was het Y. Teijsse die AFC op een 1-0 voorsprong zette. In de 87e minuut moest TOP Oss verder met een man minder nadat L. Piqué een rode kaart had gekregen. Het lukte AFC in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-0 eindigde in een overwinning voor AFC.

Wedstrijdstatistieken AFC - TOP Oss
1
0
LIVE AFC - TOP Oss 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Doelpunt AFC Doelpunt Y. Teijsse AFC 1-0
71' Wissel TOP Oss Wissel P. NKoyi voor P. Rommens TOP Oss
75' Gele kaart AFC Gele kaart voor R. Ignacio AFC
75' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Olij TOP Oss
77' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor D. Janssen TOP Oss
79' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Oratmangoen TOP Oss
87' Rode kaart TOP Oss Rode kaart voor L. Piqué TOP Oss
90' Wissel AFC Wissel J. Kulhan voor Y. Teijsse AFC
93' Wissel AFC Wissel M. Jesse voor R. Ignacio AFC
93' Wissel AFC Wissel J. Kulhan voor Y. Teijsse AFC
Video hoogtepunten en samenvatting AFC - TOP Oss
Opstellingen AFC - TOP Oss
De opstellingen van AFC en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.