Nabeschouwing Accrington Stanley - Oxford United (2-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Accrington Stanley het zaterdag 5 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Oxford United (2-2)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Oxford United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door T. Fosu, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Accrington Stanley kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Clark, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette C. Brannagan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Zanzala de 2-2 maakte voor Accrington Stanley.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Accrington Stanley - Oxford United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor B. Woodburn Oxford United
28' Doelpunt Oxford United Doelpunt T. Fosu Oxford United 0-1
31' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Finley Accrington Stanley
42' Wissel Oxford United Wissel A. Rodriguez voor A. Forde Oxford United
44' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Johnson Accrington Stanley
49' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Henry Oxford United
49' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Opoku Accrington Stanley
50' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Mackie Oxford United
46' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor D. Charles Accrington Stanley
59' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. Clark Accrington Stanley 1-1
64' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Clark Accrington Stanley
70' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan Oxford United 1-2
73' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt O. Zanzala met assist van S. Conneely Accrington Stanley 2-2
77' Wissel Oxford United Wissel M. Taylor voor J. Mackie Oxford United
79' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
89' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
93' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Oxford United
Opstellingen Accrington Stanley - Oxford United
De opstellingen van Accrington Stanley en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.