Nabeschouwing Accrington Stanley - Portsmouth (4-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Accrington Stanley het zaterdag 14 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Portsmouth (4-1)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 4-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door R. Curtis, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van E. Harrison zorgde ervoor dat Accrington Stanley op 1-1 kwam te staan in de 44e minuut. In de 62e minuut zette D. Charles zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Accrington Stanley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Accrington Stanley vergroot nadat C. Bishop de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist C. Bishop namens Accrington Stanley de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Coy en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Accrington Stanley.

Wedstrijdstatistieken Accrington Stanley - Portsmouth
4
1
LIVE Accrington Stanley - Portsmouth 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis met assist van M. Harness Portsmouth 0-1
44' Eigen doelpunt Accrington Stanley Eigen doelpunt E. Harrison Accrington Stanley 1-1
62' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles met assist van J. Opoku Accrington Stanley 2-1
65' Wissel Portsmouth Wissel R. Williams voor J. Marquis Portsmouth
65' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor M. Harness Portsmouth
69' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop Accrington Stanley 3-1
77' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop met assist van J. Clark Accrington Stanley 4-1
78' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. McCrorie Portsmouth
89' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Finley Accrington Stanley
90' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor C. Bishop Accrington Stanley
91' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Diallo voor S. Finley Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Portsmouth
Opstellingen Accrington Stanley - Portsmouth

Voorbeschouwing Accrington Stanley - Portsmouth

Accrington Stanley en Portsmouth treffen elkaar in de 21e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Accrington Stanley en Portsmouth in de League One vond plaats op 4 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Accrington Stanley en Portsmouth eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Accrington Stanley 0
Winst Portsmouth 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Accrington Stanley op een 18e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 10e plaats.