Nabeschouwing Accrington Stanley - Sunderland (1-3) || League One 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Accrington Stanley het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Sunderland (1-3)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Accrington Stanley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Clark. Sunderland kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Gooch, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette A. McGeady zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sunderland de leiding in de wedstrijd nam.

Na 36 minuten werd de voorsprong voor Sunderland vergroot nadat M. McNulty de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sunderland.

LIVE Accrington Stanley - Sunderland 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. Clark met assist van J. Pritchard Accrington Stanley 1-0
7' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Gooch met assist van D. Hume Sunderland 1-1
24' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Leadbitter Sunderland
26' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. McGeady Sunderland 1-2
36' Doelpunt Sunderland Doelpunt M. McNulty met assist van C. Maguire Sunderland 1-3
62' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Diallo voor L. Sherif Accrington Stanley
62' Wissel Accrington Stanley Wissel A. Alese voor M. Hughes Accrington Stanley
75' Wissel Sunderland Wissel D. McGeouch voor G. Leadbitter Sunderland
77' Wissel Sunderland Wissel W. Grigg voor C. Maguire Sunderland
82' Wissel Sunderland Wissel E. Embleton voor M. McNulty Sunderland
83' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor A. Alese Accrington Stanley
88' Wissel Accrington Stanley Wissel W. Carvalho voor J. Pritchard Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Sunderland
Opstellingen Accrington Stanley - Sunderland
De opstellingen van Accrington Stanley en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.