Nabeschouwing AFC Wimbledon - Bristol Rovers (1-3) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Bristol Rovers (1-3)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Nick Kinseley geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Forss, waarmee AFC Wimbledon met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ogogo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut kreeg M. Forss van AFC Wimbledon voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en AFC Wimbledon de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 75e minuut was het Bristol Rovers dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Clarke-Harris. Na 87 minuten werd de voorsprong voor Bristol Rovers vergroot nadat T. Craig de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bristol Rovers.

LIVE AFC Wimbledon - Bristol Rovers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt M. Forss met assist van S. Wagstaff AFC Wimbledon 1-0
21' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor M. Forss AFC Wimbledon
29' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Ogogo met assist van T. Nichols Bristol Rovers 1-1
61' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor M. Folivi AFC Wimbledon
61' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Wordsworth voor A. Hartigan AFC Wimbledon
62' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Pigott voor T. Terell AFC Wimbledon
64' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Davies Bristol Rovers
64' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor R. Delaney AFC Wimbledon
66' Tweede gele kaart AFC Wimbledon Tweede gele kaart voor M. Forss AFC Wimbledon
71' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Smith voor A. Kilgour Bristol Rovers
73' Wissel Bristol Rovers Wissel M. Kelly voor T. Nichols Bristol Rovers
75' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Roscrow voor M. Folivi AFC Wimbledon
75' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van M. Kelly Bristol Rovers 1-2
84' Wissel Bristol Rovers Wissel R. Menayese voor A. Rodman Bristol Rovers
87' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt T. Craig met assist van L. Sercombe Bristol Rovers 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Bristol Rovers
Opstellingen AFC Wimbledon - Bristol Rovers
De opstellingen van AFC Wimbledon en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.