Nabeschouwing AFC Wimbledon - Lincoln City (1-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Lincoln City (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Lincoln City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Payne, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat AFC Wimbledon het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk K. Appiah die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AFC Wimbledon - Lincoln City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Lincoln City Doelpunt J. Payne Lincoln City 0-1
47' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor M. Pinnock AFC Wimbledon
46' Wissel Lincoln City Wissel J. Hesketh voor J. Grant Lincoln City
51' Wissel AFC Wimbledon Wissel L. ONeil voor R. Delaney AFC Wimbledon
61' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor P. Kalambayi AFC Wimbledon
62' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor H. Toffolo Lincoln City
69' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor A. Hartigan AFC Wimbledon
78' Wissel Lincoln City Wissel J. Akinde voor J. Payne Lincoln City
78' Wissel AFC Wimbledon Wissel K. Appiah voor M. Pinnock AFC Wimbledon
89' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
89' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Morrell Lincoln City
92' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt K. Appiah met assist van L. ONeil AFC Wimbledon 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Lincoln City
Opstellingen AFC Wimbledon - Lincoln City
De opstellingen van AFC Wimbledon en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.