Nabeschouwing Blackpool - Milton Keynes Dons (0-3) || League One 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Blackpool het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Milton Keynes Dons (0-3)

Het League One duel tussen Blackpool en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 0-3 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Milton Keynes Dons kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van R. Martin. In de 68e minuut was het Milton Keynes Dons dat via R. Hardie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Andy Haines.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-3 overwinning in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Blackpool - Milton Keynes Dons 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt R. Martin Milton Keynes Dons 0-1
61' Wissel Blackpool Wissel H. Boateng voor K. Agard Blackpool
62' Wissel Blackpool Wissel J. Houghton voor Blackpool 0-2
68' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt R. Hardie met assist van J. Nuttall Milton Keynes Dons
68' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor S. Scannell C. Tilt Milton Keynes Dons
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor G. Williams Milton Keynes Dons 0-3
78' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor S. Nombe Milton Keynes Dons
83' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brittain voor J. Houghton Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Milton Keynes Dons
Opstellingen Blackpool - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Blackpool en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Milton Keynes Dons

Blackpool en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 8e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 24 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Blackpool favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Milton Keynes Dons slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Blackpool 2
Winst Milton Keynes Dons 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 6e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 12e plaats.