Nabeschouwing Blackpool - Wycombe Wanderers (1-1) || League One 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Blackpool het dinsdag 22 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Wycombe Wanderers (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Blackpool en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Kashket, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Blackpool kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Heneghan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Blackpool - Wycombe Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Kashket Wycombe Wanderers 0-1
51' Doelpunt Blackpool Doelpunt B. Heneghan Blackpool 1-1
66' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor B. Heneghan Blackpool
68' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Husband Blackpool
70' Wissel Wycombe Wanderers Wissel R. Aarons voor S. Kashket Wycombe Wanderers
74' Wissel Blackpool Wissel J. Nuttall voor N. Delfouneso Blackpool
80' Wissel Blackpool Wissel C. Guy voor J. Thompson Blackpool
85' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Ofoborh voor C. Thompson Wycombe Wanderers
85' Wissel Blackpool Wissel S. Scannell voor L. Feeney Blackpool
90' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
91' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Bloomfield voor N. Freeman Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Wycombe Wanderers
Opstellingen Blackpool - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Blackpool en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Wycombe Wanderers

Blackpool en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 15e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 29 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Blackpool en Wycombe Wanderers eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Blackpool 0
Winst Wycombe Wanderers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 8e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 2e plaats.