Nabeschouwing Bolton Wanderers - Coventry City (0-0) || League One

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One neemt Bolton Wanderers het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Macron Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Coventry City (0-0)

In de League One heeft de wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door , waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Coventry City dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers. Coventry City kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-0 overwinning in het voordeel van .

Wedstrijdstatistieken Bolton Wanderers - Coventry City
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
5
21
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
77
109
Gevaarlijke aanvallen
17
71
Corners
2
4
Wissels
1
5
LIVE Bolton Wanderers - Coventry City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor E. Brown Bolton Wanderers
29' Doelpunt Coventry City Doelpunt Coventry City 0-1
30' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor F. Dabo Coventry City
58' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Weir Bolton Wanderers
60' Wissel Coventry City Wissel M. Biamou voor J. Hiwula Coventry City
86' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor D. Politic Bolton Wanderers
Opstellingen Bolton Wanderers - Coventry City
De opstellingen van Bolton Wanderers en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Phil Parkinson
Basiselftal Bolton Wanderers
# Speler Pos.
38 Joe White
26 Liam Edwards V
21 Harry Brockbank V
30 Lindsay Yoan Zouma V
14 James Weir M
22 Dennis Politic M
27 Ronan Darcy M
36 Callum King-Harmes M
35 Sonny Graham M
33 Edward Brown A
Wissels Bolton Wanderers
# Speler Pos.
39
34 Adam Senior V
31 Jordan Boon V
Formatie 4-3-3
Coach Mark Robins
Wissels Coventry City
# Speler Pos.
13 Ben Wilson K
15 Dominic Hyam V
31 Sam McCallum V
38 Josh Eccles V
9 Maxime Biamou Ngapmou Yoke A
24 Matt Godden A
41 Will Bapaga A
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Coventry City

Bolton Wanderers en Coventry City treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Adcock en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bolton Wanderers en Coventry City elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Bolton Wanderers 0
Winst Coventry City 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 22e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Bolton Wanderers - Coventry City Opstelling Bolton Wanderers Opstelling Coventry City Live Bolton Wanderers - Coventry City Live Bolton Wanderers - Coventry City kijken Bolton Wanderers - Coventry City kijken Live Bolton Wanderers - Coventry City stream Bolton Wanderers - Coventry City Fox Sports Nabeschouwing Bolton Wanderers - Coventry City Uitslag Bolton Wanderers - Coventry City Statistieken Bolton Wanderers - Coventry City League One 2019/2020 Bolton Wanderers - Coventry City wedden Bolton Wanderers - Coventry City gokken Bolton Wanderers - Coventry City Unibet