Nabeschouwing Bolton Wanderers - Southend United (3-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 16:00 uur



In de League One 2019/2020 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 21 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Southend United (3-2)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 3-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door H. Lennon, waarmee Southend United met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Dodoo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette L. Murphy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Bolton Wanderers vergroot nadat D. Murphy de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Southend United dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Dieng de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Toner en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Bolton Wanderers.

Wedstrijdstatistieken Bolton Wanderers - Southend United
Goals
3
2
LIVE Bolton Wanderers - Southend United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Southend United Doelpunt H. Lennon met assist van S. Mantom Southend United 0-1
18' Wissel Southend United Wissel J. White voor H. Lennon Southend United
36' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Dodoo met assist van D. Murphy Bolton Wanderers 1-1
47' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt L. Murphy Bolton Wanderers 2-1
62' Wissel Southend United Wissel T. Hopper voor J. Demetriou Southend United
64' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. Murphy Bolton Wanderers 3-1
66' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Earl Bolton Wanderers
71' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Wright Bolton Wanderers
80' Wissel Southend United Wissel M. Rush voor B. Goodship Southend United
81' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Dieng met assist van S. McLaughlin Southend United 3-2
85' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. OGrady voor R. Darcy Bolton Wanderers
93' Wissel Bolton Wanderers Wissel S. Graham voor T. Verlinden Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Southend United
Opstellingen Bolton Wanderers - Southend United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Southend United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Basiselftal Bolton Wanderers
# Speler Pos.
20 Remi Matthews K
6 Jake Wright Sr. V
2 Josh Emmanuel V
32 Josh Earl M
8 Luke Murphy M
28 Liam Bridcutt M
4 Jason Lowe M
17 Thibaud Verlinden M
27 Ronan Darcy M
9 Daryl Murphy A
23 Joe Dodoo A
Wissels Bolton Wanderers
# Speler Pos.
43 Matthew Alexander K
26 Liam Edwards V
12 Adam Chicksen V
34 Adam Senior V
35 Sonny Graham M
22 Dennis Politic M
10 Chris O'Grady A
Formatie 4-1-4-1
Basiselftal Southend United
# Speler Pos.
13 Nathan Bishop K
15 Robert Kiernan V
8 Timothee Dieng V
26 Harry Lennon V
2 Elvis Bwomono V
5 Mark Milligan M
24 Jason Demetriou M
11 Stephen McLaughlin M
18 Sam Mantom M
14 Brandon Goodship A
7 Stephen Humphrys A
Wissels Southend United
# Speler Pos.
1 Mark Oxley K
48 John White V
36 Isaac Hutchinson M
16 Ethan Hamilton M
9 Tom Hopper A
41 Matt Rush A
10 Simon Cox A
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Southend United

Bolton Wanderers en Southend United treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Southend United in de League One vond plaats op 4 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Bolton Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Southend United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bolton Wanderers 1
Winst Southend United 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 23e positie staat, terwijl we Southend United terugvinden op de 22e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bolton Wanderers - Southend United Opstelling Bolton Wanderers Opstelling Southend United Live Bolton Wanderers - Southend United Live Bolton Wanderers - Southend United kijken Bolton Wanderers - Southend United kijken Live Bolton Wanderers - Southend United stream Bolton Wanderers - Southend United Fox Sports Nabeschouwing Bolton Wanderers - Southend United Uitslag Bolton Wanderers - Southend United Statistieken Bolton Wanderers - Southend United League One 2019/2020 Bolton Wanderers - Southend United wedden Bolton Wanderers - Southend United gokken Bolton Wanderers - Southend United Unibet