Nabeschouwing Bristol Rovers - Bolton Wanderers (0-2) || League One 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Bristol Rovers het dinsdag 22 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Bolton Wanderers (0-2)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. Murphy, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Murphy op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers.

LIVE Bristol Rovers - Bolton Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt L. Murphy Bolton Wanderers 0-1
51' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Nichols Bristol Rovers
53' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Ogogo Bristol Rovers
60' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Smith voor T. Nichols Bristol Rovers
61' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor L. Murphy Bolton Wanderers
68' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. Murphy met assist van A. Crawford Bolton Wanderers 0-2
77' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor A. Ogogo Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Bolton Wanderers
Opstellingen Bristol Rovers - Bolton Wanderers
De opstellingen van Bristol Rovers en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Bolton Wanderers

Bristol Rovers en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 15e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trevor Kettle en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 28 februari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Bolton Wanderers favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bristol Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bristol Rovers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol Rovers 0
Winst Bolton Wanderers 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 7e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 15e plaats.