Nabeschouwing Bristol Rovers - Milton Keynes Dons (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 12 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Bristol Rovers het zaterdag 12 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Milton Keynes Dons (1-0)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door T. Davies, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bristol Rovers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bristol Rovers - Milton Keynes Dons 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor R. Martin Milton Keynes Dons
30' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Rodman Bristol Rovers
49' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt T. Davies met assist van L. Leahy Bristol Rovers 1-0
56' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor L. Sercombe Bristol Rovers
56' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Dickenson voor R. Martin Milton Keynes Dons
60' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor B. Cargill Milton Keynes Dons
65' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Reeves voor H. Boateng Milton Keynes Dons
75' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Hargreaves voor E. Upson Bristol Rovers
77' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Asonganyi voor J. Bowery Milton Keynes Dons
79' Wissel Bristol Rovers Wissel V. Adeboyejo voor T. Nichols Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Milton Keynes Dons
Opstellingen Bristol Rovers - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Bristol Rovers en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Milton Keynes Dons

Bristol Rovers en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 13e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Milton Keynes Dons favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bristol Rovers te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bristol Rovers. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol Rovers 3
Winst Milton Keynes Dons 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 8e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 17e plaats.