Nabeschouwing Bristol Rovers - Portsmouth (2-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Bristol Rovers het zaterdag 26 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Portsmouth (2-2)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. G. Evans maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Portsmouth vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Portsmouth vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Curtis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Bristol Rovers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Rodman.

Na 93 minuten was het C. MacGillivray die de bal in eigen doel werkte, waardoor Bristol Rovers op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bristol Rovers - Portsmouth 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor S. Raggett Portsmouth
9' Penalty Portsmouth Penalty G. Evans Portsmouth 0-1
29' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor E. Upson Bristol Rovers
40' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. McCrorie Portsmouth
69' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Curtis Portsmouth
70' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis met assist van J. Marquis Portsmouth 0-2
71' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Sercombe voor O. Clarke Bristol Rovers
78' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Rodman Bristol Rovers 1-2
80' Wissel Bristol Rovers Wissel M. Little voor T. Craig Bristol Rovers
80' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor C. Burgess Portsmouth
83' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Ogogo Bristol Rovers
89' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor E. Upson Bristol Rovers
91' Wissel Portsmouth Wissel E. Harrison voor J. Marquis Portsmouth
93' Eigen doelpunt Bristol Rovers Eigen doelpunt C. MacGillivray Bristol Rovers 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Portsmouth
Opstellingen Bristol Rovers - Portsmouth
De opstellingen van Bristol Rovers en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.