Nabeschouwing Burton Albion - Rochdale (3-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Burton Albion het zaterdag 21 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Rochdale (3-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 3-1 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rochdale kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Camps. Burton Albion kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Edwards, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Burton Albion vervolgens op 2-1. Het was L. Akins die vanaf 11 meter wist te scoren in de 18e minuut.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Burton Albion vergroot nadat L. Boyce de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Burton Albion.

Wedstrijdstatistieken Burton Albion - Rochdale
3
1
LIVE Burton Albion - Rochdale 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Rochdale Doelpunt C. Camps met assist van R. Pyke Rochdale 0-1
11' Doelpunt Burton Albion Doelpunt R. Edwards met assist van L. Boyce Burton Albion 1-1
18' Penalty Burton Albion Penalty L. Akins Burton Albion 2-1
31' Wissel Rochdale Wissel S. Dooley voor O. Rathbone Rochdale
55' Wissel Rochdale Wissel A. Wilbraham voor J. Ryan Rochdale
61' Wissel Rochdale Wissel K. Baah voor R. Pyke Rochdale
69' Wissel Burton Albion Wissel J. Sbarra voor O. Sarkic Burton Albion
82' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce met assist van S. Fraser Burton Albion 3-1
86' Wissel Burton Albion Wissel R. Hutchinson voor S. Fraser Burton Albion
92' Wissel Burton Albion Wissel B. Hart voor R. Edwards Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Rochdale
Opstellingen Burton Albion - Rochdale
De opstellingen van Burton Albion en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Burton Albion - Rochdale

Burton Albion en Rochdale treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Rochdale in de League One vond plaats op 5 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burton Albion. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Burton Albion als Rochdale wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 2
Winst Rochdale 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 15e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 18e plaats.