Nabeschouwing Burton Albion - Southend United (1-1) || League One 2019/2020

Dinsdag 3 december 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Burton Albion het dinsdag 3 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Southend United (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Burton Albion en Southend United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. McLaughlin, waarmee Southend United met 0-1 de leiding nam. In de 33e minuut moest J. J. OToole van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Darren Drysdale een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Burton Albion verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte S. Fraser namens Burton Albion in de 49e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Burton Albion - Southend United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Southend United Doelpunt S. McLaughlin met assist van I. Hutchinson Southend United 0-1
33' Rode kaart Burton Albion Rode kaart voor J. J. OToole Burton Albion
35' Gele kaart Southend United Gele kaart voor J. Demetriou Southend United
48' Gele kaart Southend United Gele kaart voor T. Dieng Southend United
49' Doelpunt Burton Albion Doelpunt S. Fraser Burton Albion 1-1
52' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. McLaughlin Southend United
55' Wissel Southend United Wissel S. Humphrys voor S. McLaughlin Southend United
65' Wissel Southend United Wissel S. Cox voor S. Mantom Southend United
76' Wissel Southend United Wissel E. Kinali voor B. Goodship Southend United
80' Wissel Burton Albion Wissel R. Hutchinson voor D. Templeton Burton Albion
81' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Buxton Burton Albion
88' Wissel Burton Albion Wissel K. Wallace voor S. Quinn Burton Albion
92' Wissel Burton Albion Wissel J. Sbarra voor R. Edwards Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Southend United
Opstellingen Burton Albion - Southend United
De opstellingen van Burton Albion en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Southend United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.