Nabeschouwing Burton Albion - Tranmere Rovers (4-2) || League One 2019/2020

Donderdag 26 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Burton Albion het donderdag 26 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Tranmere Rovers (4-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 4-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Fraser, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Tranmere Rovers kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Ferrier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette L. Akins zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Burton Albion de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Burton Albion vergroot nadat L. Boyce de 3-1 wist te scoren. In de 65e minuut kwam Tranmere Rovers weer dichterbij, nadat K. Morris de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Burton Albion speler L. Boyce, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Yates bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Tranmere Rovers 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Burton Albion Doelpunt S. Fraser Burton Albion 1-0
26' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt M. Ferrier Tranmere Rovers 1-1
30' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Buxton Burton Albion
41' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Quinn Burton Albion
47' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor K. Morris Tranmere Rovers
50' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Akins Burton Albion 2-1
60' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce met assist van S. Fraser Burton Albion 3-1
65' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt K. Morris Tranmere Rovers 3-2
79' Wissel Tranmere Rovers Wissel P. Mullin voor C. Jennings Tranmere Rovers
84' Wissel Burton Albion Wissel J. Sbarra voor O. Sarkic Burton Albion
86' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce met assist van C. Daniel Burton Albion 4-2
88' Wissel Burton Albion Wissel B. Hart voor J. Brayford Burton Albion
91' Wissel Burton Albion Wissel D. Templeton voor S. Fraser Burton Albion
94' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor N. Danns Tranmere Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Tranmere Rovers
Opstellingen Burton Albion - Tranmere Rovers
De opstellingen van Burton Albion en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.