Nabeschouwing Coventry City - Accrington Stanley (0-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur



In de League One 2019/2020 neemt Coventry City het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Coventry City - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Accrington Stanley (0-0)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Coventry City en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Biamou in de 68e minuut, waardoor Coventry City met een man minder kwam te staan. De meeste kansen waren voor Coventry City, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Oliver Yates niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Coventry City - Accrington Stanley
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
114
94
Gevaarlijke aanvallen
47
34
Corners
4
3
Wissels
2
1
LIVE Coventry City - Accrington Stanley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor C. OHare Coventry City
62' Wissel Coventry City Wissel J. Shipley voor Z. Westbrooke Coventry City
62' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor J. Pritchard Accrington Stanley
68' Rode kaart Coventry City Rode kaart voor M. Biamou Coventry City
73' Wissel Coventry City Wissel L. Walsh voor T. Watson Coventry City
80' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor K. McFadzean Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Accrington Stanley
Opstellingen Coventry City - Accrington Stanley
De opstellingen van Coventry City en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Mark Robins
Wissels Coventry City
# Speler Pos.
13 Ben Wilson K
3 Brandon Mason V
35 Declan Drysdale V
38 Josh Eccles V
26 Jordan Shipley M
20 Liam Walsh M
33 Gervane Kastaneer A
Formatie 4-3-1-2
Coach John Coleman
Basiselftal Accrington Stanley
# Speler Pos.
1 Dimitar Evtimov K
3 Mark Hughes V
28 Séamus Conneely V
2 Callum Johnson V
36 Jerome Opoku V
34 Ajibola Alese V
8 Sam Finley M
10 Joe Cameron Pritchard M
11 Sean McConville A
7 Jordan Clark A
19 Colby Bishop A
Wissels Accrington Stanley
# Speler Pos.
30 Josef Bursik K
4 Phil Edwards V
18 Harvey Rodgers V
42 Sadou Diallo M
37 Dan Martin M
9 Offrande Zanzala A
32 Dion Charles A
Voorbeschouwing Coventry City - Accrington Stanley

Coventry City en Accrington Stanley treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Yates en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 2 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Coventry City. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Coventry City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Accrington Stanley slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Coventry City 1
Winst Accrington Stanley 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 6e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Coventry City - Accrington Stanley Opstelling Coventry City Opstelling Accrington Stanley Live Coventry City - Accrington Stanley Live Coventry City - Accrington Stanley kijken Coventry City - Accrington Stanley kijken Live Coventry City - Accrington Stanley stream Coventry City - Accrington Stanley Fox Sports Nabeschouwing Coventry City - Accrington Stanley Uitslag Coventry City - Accrington Stanley Statistieken Coventry City - Accrington Stanley League One 2019/2020 Coventry City - Accrington Stanley wedden Coventry City - Accrington Stanley gokken Coventry City - Accrington Stanley Unibet