Nabeschouwing Coventry City - Lincoln City (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Coventry City het zaterdag 21 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Coventry City - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Lincoln City (1-0)

Het League One duel tussen Coventry City en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Darren Handley geëindigd in een 1-0 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Z. Westbrooke, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Coventry City.

Wedstrijdstatistieken Coventry City - Lincoln City
1
0
LIVE Coventry City - Lincoln City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Coventry City Doelpunt Z. Westbrooke Coventry City 1-0
64' Wissel Lincoln City Wissel J. Akinde voor M. OConnor Lincoln City
73' Wissel Lincoln City Wissel J. Payne voor H. Anderson Lincoln City
87' Wissel Coventry City Wissel M. Biamou voor J. Shipley Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Lincoln City
Opstellingen Coventry City - Lincoln City
De opstellingen van Coventry City en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.