Nabeschouwing Doncaster Rovers - Burton Albion (2-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Burton Albion (2-2)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Doncaster Rovers en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door D. Templeton, waarmee Burton Albion met 0-1 de leiding nam. Doncaster Rovers kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Taylor, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Burton Albion vervolgens op 1-2. Het was L. Akins die vanaf 11 meter wist te scoren in de 53e minuut.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Sadlier de 2-2 maakte voor Doncaster Rovers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Doncaster Rovers - Burton Albion 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Templeton Burton Albion 0-1
39' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Taylor Doncaster Rovers 1-1
41' Wissel Burton Albion Wissel N. Broadhead voor D. Templeton Burton Albion
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Gomes voor B. Sheaf Doncaster Rovers
46' Wissel Burton Albion Wissel S. Quinn voor R. Nartey Burton Albion
53' Penalty Burton Albion Penalty L. Akins Burton Albion 1-2
57' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt K. Sadlier Doncaster Rovers 2-2
74' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Whiteman Doncaster Rovers
77' Wissel Burton Albion Wissel L. Dyer voor O. Sarkic Burton Albion
78' Wissel Doncaster Rovers Wissel R. Bingham voor J. Taylor Doncaster Rovers
88' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. May voor J. Coppinger Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Burton Albion
Opstellingen Doncaster Rovers - Burton Albion
De opstellingen van Doncaster Rovers en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.