Nabeschouwing Fleetwood Town - Accrington Stanley (2-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Fleetwood Town het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Accrington Stanley (2-0)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door P. Madden, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 71e minuut voor dat Fleetwood Town via C. Evans op 2-0 kwam te staan. In de 74e minuut moest Accrington Stanley verder met een man minder nadat S. McConville een rode kaart had gekregen. Het lukte Fleetwood Town in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town.

LIVE Fleetwood Town - Accrington Stanley 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden met assist van L. Coyle Fleetwood Town 1-0
58' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor D. Charles Accrington Stanley
63' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor A. Hunter Fleetwood Town
63' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Evans voor P. Madden Fleetwood Town
71' Penalty Fleetwood Town Penalty C. Evans Fleetwood Town 2-0
74' Rode kaart Accrington Stanley Rode kaart voor S. McConville Accrington Stanley
75' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor W. Burns Fleetwood Town
76' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Evans Fleetwood Town
78' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Pritchard voor Z. Francis-Angol Accrington Stanley
84' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Wallace voor W. Burns Fleetwood Town
95' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Accrington Stanley
Opstellingen Fleetwood Town - Accrington Stanley
De opstellingen van Fleetwood Town en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Accrington Stanley

Fleetwood Town en Accrington Stanley treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 30 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Fleetwood Town favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Accrington Stanley slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fleetwood Town 1
Winst Accrington Stanley 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 7e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.