Nabeschouwing Fleetwood Town - Tranmere Rovers (2-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Fleetwood Town het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Tranmere Rovers (2-1)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Morris, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Madden op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Tranmere Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Mullin. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Tranmere Rovers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joshua Smith, waardoor Fleetwood Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Tranmere Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Morris Fleetwood Town 1-0
37' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Blackett-Taylor voor G. Ray Tranmere Rovers
57' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Hunter voor W. Burns Fleetwood Town
57' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Evans voor P. Coutts Fleetwood Town
64' Wissel Tranmere Rovers Wissel D. Perkins voor D. Potter Tranmere Rovers
76' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Sowerby voor J. Rossiter Fleetwood Town
82' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden Fleetwood Town 2-0
86' Wissel Tranmere Rovers Wissel P. Mullin voor R. Hepburn-Murphy Tranmere Rovers
87' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt P. Mullin Tranmere Rovers 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Tranmere Rovers
Opstellingen Fleetwood Town - Tranmere Rovers
De opstellingen van Fleetwood Town en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.