Nabeschouwing Gillingham - Blackpool (2-2) || League One 2019/2020

Dinsdag 20 augustus 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Gillingham het dinsdag 20 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Blackpool (2-2)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Gillingham en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Jakubiak, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Jakubiak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Blackpool de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Kaikai.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Gnanduillet de 2-2 maakte voor Blackpool.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Gillingham - Blackpool 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Gillingham Doelpunt A. Jakubiak met assist van B. Fuller Gillingham 1-0
29' Wissel Blackpool Wissel C. Guy voor N. Delfouneso Blackpool
37' Doelpunt Gillingham Doelpunt A. Jakubiak met assist van E. List Gillingham 2-0
41' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Kaikai met assist van C. Guy Blackpool 2-1
48' Doelpunt Blackpool Doelpunt A. Gnanduillet met assist van L. Feeney Blackpool 2-2
59' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor R. Bushiri Blackpool
73' Wissel Blackpool Wissel M. Nottingham voor R. Bushiri Blackpool
73' Wissel Gillingham Wissel M. Marshall voor E. List Gillingham
80' Wissel Gillingham Wissel M. Mandron voor A. Jakubiak Gillingham
84' Wissel Blackpool Wissel N. Anderton voor L. Feeney Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Blackpool
Opstellingen Gillingham - Blackpool
De opstellingen van Gillingham en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.