Nabeschouwing Gillingham - Bolton Wanderers (5-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Gillingham het zaterdag 31 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Bolton Wanderers (5-0)

Het League One duel tussen Gillingham en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 5-0 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door C. Ogilvie, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Lee op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Gillingham, waarmee B. Hanlan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Gillingham geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van O. Lee. In de 76e werkte J. Boon de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 5-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Lewis en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Gillingham.

LIVE Gillingham - Bolton Wanderers 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Lowe Bolton Wanderers
27' Doelpunt Gillingham Doelpunt C. Ogilvie Gillingham 1-0
39' Doelpunt Gillingham Doelpunt O. Lee Gillingham 2-0
46' Wissel Gillingham Wissel M. Marshall voor Matthew Willock Gillingham
47' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Willock Gillingham
54' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Hanlan met assist van A. Jakubiak Gillingham 3-0
57' Doelpunt Gillingham Doelpunt O. Lee met assist van B. Fuller Gillingham 4-0
58' Wissel Bolton Wanderers Wissel Callum King-Harmes voor Ronan Darcy Bolton Wanderers
76' Eigen doelpunt Gillingham Eigen doelpunt J. Boon Gillingham 5-0
86' Wissel Bolton Wanderers Wissel Adam Senior voor D. Politic Bolton Wanderers
90' Wissel Bolton Wanderers Wissel Sony Graham voor J. Hobbs Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Bolton Wanderers
Opstellingen Gillingham - Bolton Wanderers
De opstellingen van Gillingham en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.