Nabeschouwing Gillingham - Ipswich Town (0-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Gillingham het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Ipswich Town (0-1)

Het League One duel tussen Gillingham en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door K. Vincent-Young, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Ipswich Town.

LIVE Gillingham - Ipswich Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt K. Vincent-Young met assist van K. Jackson Ipswich Town 0-1
43' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
46' Wissel Ipswich Town Wissel J. Nolan voor F. Downes Ipswich Town
49' Wissel Gillingham Wissel L. Hodson voor T. OConnor Gillingham
52' Wissel Gillingham Wissel B. Pringle voor J. Tucker Gillingham
65' Wissel Ipswich Town Wissel E. Huws voor A. Dozzell Ipswich Town
70' Wissel Gillingham Wissel M. Mandron voor A. Jakubiak Gillingham
77' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor K. Jackson Ipswich Town
87' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Wilson Ipswich Town
90' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Judge Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Ipswich Town
Opstellingen Gillingham - Ipswich Town
De opstellingen van Gillingham en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.