Nabeschouwing Gillingham - Milton Keynes Dons (3-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 14:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Gillingham het zaterdag 21 december 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Star Meadow Sports Club in Gillingham.

Via de Gillingham - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Milton Keynes Dons (3-1)

Het League One duel tussen Gillingham en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Nick Kinseley geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Mandron, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Hanlan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Milton Keynes Dons de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Gilbey.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Gillingham vergroot nadat M. Ehmer de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Gillingham.

Wedstrijdstatistieken Gillingham - Milton Keynes Dons
3
1
LIVE Gillingham - Milton Keynes Dons 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor A. Gilbey Milton Keynes Dons
31' Doelpunt Gillingham Doelpunt M. Mandron met assist van O. Lee Gillingham 1-0
33' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Hanlan met assist van M. Mandron Gillingham 2-0
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel S. Nombe voor K. Agard Milton Keynes Dons
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Bowery voor H. Boateng Milton Keynes Dons
52' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt A. Gilbey met assist van S. Nombe Milton Keynes Dons 2-1
57' Doelpunt Gillingham Doelpunt M. Ehmer Gillingham 3-1
62' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor O. Lee Gillingham
76' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Reeves voor C. McGrandles Milton Keynes Dons
81' Wissel Gillingham Wissel R. Charles-Cook voor O. Lee Gillingham
89' Wissel Gillingham Wissel M. Marshall voor T. OConnor Gillingham
93' Wissel Gillingham Wissel A. Jakubiak voor B. Hanlan Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Milton Keynes Dons
Opstellingen Gillingham - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Gillingham en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gillingham - Milton Keynes Dons

Gillingham en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Kinseley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 29 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Gillingham favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Milton Keynes Dons slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gillingham 6
Winst Milton Keynes Dons 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 13e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 21e plaats.