Nabeschouwing Gillingham - Shrewsbury Town (2-0) || League One 2019/2020

Woensdag 29 januari 2020 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Gillingham het woensdag 29 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Shrewsbury Town (2-0)

Het League One duel tussen Gillingham en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door S. OKeefe, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 40e minuut voor dat Gillingham via O. Lee op 2-0 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Gillingham.

LIVE Gillingham - Shrewsbury Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Gillingham Doelpunt S. OKeefe met assist van A. Jones Gillingham 1-0
40' Penalty Gillingham Penalty O. Lee Gillingham 2-0
46' Wissel Gillingham Wissel M. Willock voor S. OKeefe Gillingham
55' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Cummings voor D. Udoh Shrewsbury Town
56' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Edwards voor C. Lang Shrewsbury Town
62' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Akinde Gillingham
66' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Love voor R. Sears Shrewsbury Town
77' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Hart Shrewsbury Town
89' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor B. Walker Shrewsbury Town
90' Wissel Gillingham Wissel B. Hanlan voor J. Roberts Gillingham
94' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Pierre Shrewsbury Town
96' Wissel Gillingham Wissel R. Charles-Cook voor J. Akinde Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Shrewsbury Town
Opstellingen Gillingham - Shrewsbury Town
De opstellingen van Gillingham en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gillingham - Shrewsbury Town

Gillingham en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 22 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Shrewsbury Town favoriet. 4 keer wist de ploeg van Gillingham te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gillingham. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gillingham 1
Winst Shrewsbury Town 4
Gelijkspel 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 14e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 16e plaats.