Nabeschouwing Gillingham - Southend United (3-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Gillingham het zaterdag 5 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Star Meadow Sports Club in Gillingham.

Via de Gillingham - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Southend United (3-1)

Het League One duel tussen Gillingham en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Jones, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. OKeefe op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Southend United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Cox.

In de 66e minuut moest Southend United verder met een man minder, nadat E. Acquah een tweede gele kaart kreeg. Na 87 minuten werd de voorsprong voor Gillingham vergroot nadat B. Hanlan de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Gillingham.

LIVE Gillingham - Southend United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Gillingham Doelpunt A. Jones Gillingham 1-0
46' Doelpunt Gillingham Doelpunt S. OKeefe met assist van O. Lee Gillingham 2-0
57' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor B. Fuller Gillingham
58' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Cox Southend United 2-1
63' Gele kaart Southend United Gele kaart voor E. Acquah Southend United
65' Wissel Gillingham Wissel M. Marshall voor O. Lee Gillingham
66' Tweede gele kaart Southend United Tweede gele kaart voor E. Acquah Southend United
71' Gele kaart Southend United Gele kaart voor E. Bwomono Southend United
81' Gele kaart Southend United Gele kaart voor R. Kiernan Southend United
87' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Hanlan Gillingham 3-1
90' Wissel Gillingham Wissel A. Jakubiak voor B. Hanlan Gillingham
92' Wissel Gillingham Wissel J. Tucker voor B. Fuller Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Southend United
Opstellingen Gillingham - Southend United
De opstellingen van Gillingham en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Southend United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.