Nabeschouwing Ipswich Town - Accrington Stanley (4-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Ipswich Town het zaterdag 11 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Accrington Stanley (4-1)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 4-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door K. Jackson, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Norwood op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Ipswich Town, waarmee A. Judge zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

O. Zanzala zette Accrington Stanley even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Charles Breakspear toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist W. Keane namens Ipswich Town de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Charles Breakspear bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Ipswich Town.

LIVE Ipswich Town - Accrington Stanley 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt K. Jackson met assist van L. Woolfenden Ipswich Town 1-0
29' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Norwood met assist van E. Huws Ipswich Town 2-0
44' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt A. Judge met assist van L. Chambers Ipswich Town 3-0
57' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor W. Carvalho Accrington Stanley
58' Wissel Accrington Stanley Wissel A. Alese voor J. Pritchard Accrington Stanley
71' Wissel Ipswich Town Wissel C. Skuse voor E. Huws Ipswich Town
72' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor A. Alese Accrington Stanley
75' Wissel Ipswich Town Wissel T. Bishop voor A. Judge Ipswich Town
77' Wissel Ipswich Town Wissel W. Keane voor K. Jackson Ipswich Town
86' Penalty Accrington Stanley Penalty O. Zanzala Accrington Stanley 3-1
92' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt W. Keane Ipswich Town 4-1
94' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Chambers Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Accrington Stanley
Opstellingen Ipswich Town - Accrington Stanley
De opstellingen van Ipswich Town en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.