Nabeschouwing Ipswich Town - Rotherham United (0-2) || League One 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Ipswich Town het woensdag 23 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in SEH Sports Ground in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Rotherham United (0-2)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Crooks, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Crooks op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rotherham United.

LIVE Ipswich Town - Rotherham United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Crooks Rotherham United 0-1
29' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor T. Clarke Rotherham United
43' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Jones Rotherham United
48' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Crooks met assist van B. Wiles Rotherham United 0-2
59' Wissel Ipswich Town Wissel A. Georgiou voor E. Huws Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel G. Edwards voor D. Rowe Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor W. Keane Ipswich Town
69' Wissel Rotherham United Wissel C. Ogbene voor T. Clarke Rotherham United
76' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
78' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edwards Ipswich Town
79' Wissel Rotherham United Wissel D. Barlaser voor M. Crooks Rotherham United
84' Wissel Rotherham United Wissel C. Morris voor M. Olosunde Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Rotherham United
Opstellingen Ipswich Town - Rotherham United
De opstellingen van Ipswich Town en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.