Nabeschouwing Lincoln City - Fleetwood Town (2-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Lincoln City het zaterdag 31 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Fleetwood Town (2-0)

Het League One duel tussen Lincoln City en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door T. Walker, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Walker op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Lincoln City - Fleetwood Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Walker met assist van H. Toffolo Lincoln City 1-0
35' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Walker met assist van C. Connolly Lincoln City 2-0
71' Wissel Lincoln City Wissel J. Akinde voor Tyler Walker Lincoln City
71' Wissel Lincoln City Wissel B. Andrade voor J. Grant Lincoln City
75' Wissel Lincoln City Wissel M. OConnor voor C. Connolly Lincoln City
46' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Evans voor P. Clarke Fleetwood Town
52' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Hunter voor H. Biggins Fleetwood Town
54' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
78' Wissel Fleetwood Town Wissel K. Dempsey voor J. Rossiter Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Fleetwood Town
Opstellingen Lincoln City - Fleetwood Town
De opstellingen van Lincoln City en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.