Nabeschouwing Lincoln City - Oxford United (0-6) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Lincoln City het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Oxford United (0-6)

Het League One duel tussen Lincoln City en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 0-6 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Oxford United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van T. Fosu. Oxford United vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Fosu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee J. Mackie zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Oxford United geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Henry. De 0-5 voor Oxford United volgde even later in de 70e minuut nadat T. Fosu namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 79e minuut en kwam op naam te staan van Oxford United speler M. Taylor, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Backhouse en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Oxford United, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Lincoln City - Oxford United 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Oxford United Doelpunt T. Fosu Oxford United 0-1
14' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Ruffels Oxford United
40' Doelpunt Oxford United Doelpunt T. Fosu Oxford United 0-2
46' Wissel Lincoln City Wissel J. Grant voor J. Payne Lincoln City
46' Wissel Lincoln City Wissel J. Akinde voor H. Anderson Lincoln City
48' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Mackie met assist van B. Woodburn Oxford United 0-3
54' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry Oxford United 0-4
56' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor N. Eardley Lincoln City
57' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor J. Henry Oxford United
64' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Mackie Oxford United
68' Wissel Oxford United Wissel M. Taylor voor J. Mackie Oxford United
70' Doelpunt Oxford United Doelpunt T. Fosu Oxford United 0-5
74' Wissel Oxford United Wissel G. Thorne voor T. Fosu Oxford United
79' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor Oxford United 0-6
86' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Dickie Oxford United
86' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor B. Andrade Lincoln City
91' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Oxford United
Opstellingen Lincoln City - Oxford United
De opstellingen van Lincoln City en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.