Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Burton Albion (0-3) || League One 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 5 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Burton Albion (0-3)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 0-3 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door L. Boyce, waarmee Burton Albion met 0-1 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Sarkic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was L. Boyce van Burton Albion die de 0-3 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Yates, waardoor Burton Albion dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Milton Keynes Dons - Burton Albion 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce met assist van O. Sarkic Burton Albion 0-1
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Asonganyi voor R. Martin Milton Keynes Dons
54' Doelpunt Burton Albion Doelpunt O. Sarkic Burton Albion 0-2
60' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Cargill voor A. Gilbey Milton Keynes Dons
72' Wissel Burton Albion Wissel L. Dyer voor N. Broadhead Burton Albion
76' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Taylor-Moore voor D. Lewington Milton Keynes Dons
84' Wissel Burton Albion Wissel J. Sbarra voor O. Sarkic Burton Albion
91' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce met assist van L. Akins Burton Albion 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Burton Albion
Opstellingen Milton Keynes Dons - Burton Albion
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.