Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Ipswich Town (0-1) || League One 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Milton Keynes Dons het dinsdag 17 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Ipswich Town (0-1)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Nolan, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Ipswich Town.

LIVE Milton Keynes Dons - Ipswich Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Nolan Ipswich Town 0-1
35' Wissel Ipswich Town Wissel W. Keane voor J. Norwood Ipswich Town
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Bowery voor B. Dickenson Milton Keynes Dons
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brittain voor J. Walsh Milton Keynes Dons
58' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor E. Huws Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel A. Georgiou voor E. Huws Ipswich Town
75' Wissel Ipswich Town Wissel G. Edwards voor K. Jackson Ipswich Town
82' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor R. Poole Milton Keynes Dons
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel K. Agard voor H. Boateng Milton Keynes Dons
92' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor F. Downes Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Ipswich Town
Opstellingen Milton Keynes Dons - Ipswich Town
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.