Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Oxford United (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 14 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Oxford United (1-0)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door J. Mason, waarmee Milton Keynes Dons met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Milton Keynes Dons uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Milton Keynes Dons - Oxford United
1
0
LIVE Milton Keynes Dons - Oxford United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. Houghton Milton Keynes Dons
39' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Dickie Oxford United
59' Wissel Oxford United Wissel J. Mackie voor R. Hall Oxford United
59' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt J. Mason Milton Keynes Dons 1-0
64' Wissel Oxford United Wissel S. Baptiste voor M. Sykes Oxford United
67' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor L. Nicholls Milton Keynes Dons
72' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Reeves voor H. Boateng Milton Keynes Dons
75' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Lewington Milton Keynes Dons
80' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor C. Brannagan Oxford United
82' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor K. Agard Milton Keynes Dons
83' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Bowery voor K. Agard Milton Keynes Dons
88' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor T. Fosu Oxford United
90' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor C. McGrandles Milton Keynes Dons
96' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
97' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor B. Reeves Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Oxford United
Opstellingen Milton Keynes Dons - Oxford United

Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Oxford United

Milton Keynes Dons en Oxford United treffen elkaar in de 21e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trevor Kettle en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Oxford United in de League One vond plaats op 1 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oxford United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Oxford United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Milton Keynes Dons te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milton Keynes Dons. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 0
Winst Oxford United 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 21e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 7e plaats.