Nabeschouwing Oxford United - Gillingham (3-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Oxford United het zaterdag 28 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Gillingham (3-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Henry, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Taylor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee J. Henry zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Oxford United gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Woolmer, waardoor Oxford United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Gillingham 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry met assist van B. Woodburn Oxford United 1-0
30' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van J. Henry Oxford United 2-0
34' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry met assist van M. Taylor Oxford United 3-0
46' Wissel Oxford United Wissel E. Moore voor R. Dickie Oxford United
57' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor B. Fuller Gillingham
82' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor Gillingham
85' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Gillingham
Opstellingen Oxford United - Gillingham
De opstellingen van Oxford United en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gillingham zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Oxford United - Gillingham

Oxford United en Gillingham treffen elkaar in de 11e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Gillingham in de League One vond plaats op 9 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Oxford United favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Gillingham slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Oxford United 4
Winst Gillingham 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 12e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 16e plaats.