Nabeschouwing Oxford United - Peterborough United (1-0) || League One

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One neemt Oxford United het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford, Oxfordshire.

Via de Oxford United - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Peterborough United (1-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 1-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door C. Brannagan, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Oxford United.

Wedstrijdstatistieken Oxford United - Peterborough United
Goals
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
101
118
Gevaarlijke aanvallen
53
58
Corners
3
9
Wissels
3
3
LIVE Oxford United - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan met assist van J. Henry Oxford United 1-0
16' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
18' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor G. Boyd Peterborough United
43' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
56' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
76' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Mousinho Oxford United
Opstellingen Oxford United - Peterborough United
De opstellingen van Oxford United en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Karl Robinson
Wissels Oxford United
# Speler Pos.
13 Jack Stevens K
20 James Hanson V
5 Elliott Jordan Moore V
12 Sam Long V
14 Anthony Forde M
21 Malachi Napa M
7 Rob Hall A
Formatie 4-4-2
Coach Darren Ferguson
Basiselftal Peterborough United
# Speler Pos.
1 Christy Pym K
5 Mark Beevers V
3 Dan Butler V
6 Frankie Kent V
24 Niall Mason V
21 George Boyd M
4 Alex Woodyard M
10 Siriki Dembele M
17 Ivan Toney A
11 Marcus Maddison A
7 Mohamed Eisa A
Wissels Peterborough United
# Speler Pos.
26 Aaron Chapman K
18 Frazer Blake-Tracy V
8 Josh Knight V
2 Jason Naismith V
14 Louis Samuel Reed M
27 Idris Kanu A
23 Joe Ward A
Voorbeschouwing Oxford United - Peterborough United

Oxford United en Peterborough United treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Salisbury en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Oxford United en Peterborough United elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Oxford United 0
Winst Peterborough United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 12e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Oxford United - Peterborough United Opstelling Oxford United Opstelling Peterborough United Live Oxford United - Peterborough United Live Oxford United - Peterborough United kijken Oxford United - Peterborough United kijken Live Oxford United - Peterborough United stream Oxford United - Peterborough United Fox Sports Nabeschouwing Oxford United - Peterborough United Uitslag Oxford United - Peterborough United Statistieken Oxford United - Peterborough United League One 2019/2020 Oxford United - Peterborough United wedden Oxford United - Peterborough United gokken Oxford United - Peterborough United Unibet