Nabeschouwing Oxford United - Rotherham United (1-3) || League One 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Oxford United het zaterdag 11 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Rotherham United (1-3)

Het League One duel tussen Oxford United en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door K. Vassell, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Vassell op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Rotherham United, waarmee R. Wood zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed M. Browne iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Oxford United werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Oxford United echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Rotherham United.

LIVE Oxford United - Rotherham United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
16' Doelpunt Rotherham United Doelpunt K. Vassell met assist van C. Ogbene Rotherham United 0-1
33' Doelpunt Rotherham United Doelpunt K. Vassell met assist van D. Barlaser Rotherham United 0-2
51' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Wood met assist van K. Vassell Rotherham United 0-3
46' Wissel Oxford United Wissel M. Browne voor C. Brannagan Oxford United
46' Wissel Oxford United Wissel N. Holland voor A. Gorrin Oxford United
52' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Wiles Rotherham United
61' Wissel Oxford United Wissel M. Taylor voor J. Mackie Oxford United
71' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Browne Oxford United 1-3
71' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor H. Adelakun Rotherham United
76' Wissel Rotherham United Wissel F. Ladapo voor K. Vassell Rotherham United
83' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Lindsay Rotherham United
83' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Long Oxford United
92' Wissel Rotherham United Wissel T. Clarke voor D. Barlaser Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Rotherham United
Opstellingen Oxford United - Rotherham United
De opstellingen van Oxford United en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.