Nabeschouwing Oxford United - Tranmere Rovers (3-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Oxford United het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Tranmere Rovers (3-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 3-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. J. Henry maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Oxford United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Oxford United vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Brannagan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Henry van Oxford United die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Lewis, waardoor Oxford United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Tranmere Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Penalty Oxford United Penalty J. Henry Oxford United 1-0
26' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor C. Woods Tranmere Rovers
38' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Borthwick-Jackson voor C. Woods Tranmere Rovers
51' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Dickie Oxford United
57' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor S. Nelson Tranmere Rovers
62' Wissel Tranmere Rovers Wissel K. Morris voor S. Payne Tranmere Rovers
62' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor B. Woodburn Oxford United
70' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan Oxford United 2-0
74' Wissel Tranmere Rovers Wissel O. Banks voor D. Perkins Tranmere Rovers
74' Wissel Oxford United Wissel S. Baptiste voor B. Woodburn Oxford United
84' Wissel Oxford United Wissel M. Taylor voor J. Mackie Oxford United
85' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor T. Fosu Oxford United
91' Penalty Oxford United Penalty J. Henry Oxford United 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Tranmere Rovers
Opstellingen Oxford United - Tranmere Rovers
De opstellingen van Oxford United en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.