Nabeschouwing Peterborough United - AFC Wimbledon (3-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Peterborough United het zaterdag 28 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - AFC Wimbledon (3-2)

Het League One duel tussen Peterborough United en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 3-2 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Maddison, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Eisa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist AFC Wimbledon de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Pinnock.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Peterborough United vergroot nadat M. Eisa de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 66e minuut wist A. Knight J.78Wordsworth namens Peterborough United de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Seb Stockbridge en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Peterborough United - AFC Wimbledon 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor K. Appiah AFC Wimbledon
29' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Maddison met assist van M. Eisa Peterborough United 1-0
33' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor R. Delaney AFC Wimbledon
38' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor L. ONeill AFC Wimbledon
41' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Eisa met assist van G. Boyd Peterborough United 2-0
44' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor C. Reilly AFC Wimbledon
46' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Wordsworth voor C. Reilly AFC Wimbledon
46' Wissel AFC Wimbledon Wissel M. Pinnock voor T. Terell AFC Wimbledon
50' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Wordsworth AFC Wimbledon
52' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt M. Pinnock met assist van K. Appiah AFC Wimbledon 2-1
66' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Eisa Peterborough United 3-1
66' Doelpunt Peterborough United Doelpunt A. Knight J.78Wordsworth met assist van P. Osew Peterborough United 4-1
79' Wissel Peterborough United Wissel S. Tasdemir voor M. Maddison Peterborough United
79' Wissel Peterborough United Wissel A. Woodyard voor L. Reed Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - AFC Wimbledon
Opstellingen Peterborough United - AFC Wimbledon
De opstellingen van Peterborough United en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.