Nabeschouwing Peterborough United - Rotherham United (2-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Peterborough United het zaterdag 25 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in London Road Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Rotherham United (2-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Peterborough United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van I. Toney. Peterborough United vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Szmodics op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist Rotherham United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Ihiekwe. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Rotherham United kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Oldham, waardoor Peterborough United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Rotherham United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney met assist van S. Dembele Peterborough United 1-0
22' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Szmodics met assist van D. Butler Peterborough United 2-0
35' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Ihiekwe met assist van D. Barlaser Rotherham United 2-1
49' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Wiles Rotherham United
64' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Szmodics Peterborough United
68' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor R. Brown Peterborough United
82' Wissel Rotherham United Wissel J. Lamy voor H. Adelakun Rotherham United
83' Wissel Peterborough United Wissel R. Jade-Jones voor S. Dembele Peterborough United
92' Wissel Rotherham United Wissel S. MacDonald voor M. Olosunde Rotherham United
92' Wissel Rotherham United Wissel J. Yates voor B. Wiles Rotherham United
93' Wissel Peterborough United Wissel R. Bennett voor J. Ward Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Rotherham United
Opstellingen Peterborough United - Rotherham United
De opstellingen van Peterborough United en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.