Nabeschouwing Portsmouth - Sunderland (2-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Portsmouth het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Sunderland (2-0)

Het League One duel tussen Portsmouth en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door C. Burgess, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bolton op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Sunderland 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Portsmouth Doelpunt C. Burgess met assist van R. Curtis Portsmouth 1-0
46' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor S. Seddon Portsmouth
46' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
46' Wissel Portsmouth Wissel E. Harrison voor J. Marquis Portsmouth
46' Wissel Sunderland Wissel K. Lafferty voor C. Wyke Sunderland
52' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Bolton met assist van R. Curtis Portsmouth 2-0
69' Wissel Sunderland Wissel D. Watmore voor C. Maguire Sunderland
69' Wissel Sunderland Wissel A. Semenyo voor D. Hume Sunderland
70' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Dobson Sunderland
71' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor S. Raggett Portsmouth
92' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. Semenyo Sunderland
95' Wissel Portsmouth Wissel B. Close voor A. Cannon Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Sunderland
Opstellingen Portsmouth - Sunderland
De opstellingen van Portsmouth en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Portsmouth - Sunderland

Portsmouth en Sunderland treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Sunderland in de League One vond plaats op 17 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 2 keer wist de ploeg van Portsmouth te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Portsmouth. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 1
Winst Sunderland 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 7e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 5e plaats.