Nabeschouwing Rochdale - Bristol Rovers (1-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rochdale het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Bristol Rovers (1-2)

Het League One duel tussen Rochdale en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door V. Adeboyejo, waarmee Bristol Rovers met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van E. OConnell zorgde ervoor dat Bristol Rovers op 0-2 kwam te staan in de 11e minuut. In de 44e minuut wist Rochdale de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Camps. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Rochdale kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Coy, waardoor Bristol Rovers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rochdale - Bristol Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt V. Adeboyejo Bristol Rovers 0-1
11' Eigen doelpunt Bristol Rovers Eigen doelpunt E. OConnell Bristol Rovers 0-2
37' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Kilgour Bristol Rovers
44' Doelpunt Rochdale Doelpunt C. Camps met assist van O. Rathbone Rochdale 1-2
62' Wissel Rochdale Wissel R. Pyke voor J. Williams Rochdale
71' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Leahy voor E. Upson Bristol Rovers
72' Wissel Rochdale Wissel F. Tavares voor M. Done Rochdale
81' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Smith voor V. Adeboyejo Bristol Rovers
81' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor O. Rathbone Rochdale
86' Wissel Bristol Rovers Wissel R. Menayese voor A. Rodman Bristol Rovers
87' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Ogogo Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Bristol Rovers
Opstellingen Rochdale - Bristol Rovers
De opstellingen van Rochdale en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rochdale - Bristol Rovers

Rochdale en Bristol Rovers treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 22 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rochdale. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Rochdale favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Bristol Rovers slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rochdale 3
Winst Bristol Rovers 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 14e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 10e plaats.