Nabeschouwing Rochdale - Doncaster Rovers (1-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rochdale het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Doncaster Rovers (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Rochdale en Doncaster Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door A. Morley, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Doncaster Rovers het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk K. Sadlier die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rochdale - Doncaster Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Blair voor A. Baptiste Doncaster Rovers
41' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor T. Anderson Doncaster Rovers
66' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Morley met assist van R. Norrington-Davies Rochdale 1-0
70' Wissel Doncaster Rovers Wissel N. Ennis voor J. Coppinger Doncaster Rovers
72' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor A. Morley Rochdale
72' Wissel Rochdale Wissel M. Done voor A. Morley Rochdale
78' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Taylor voor M. Gomes Doncaster Rovers
80' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor R. Pyke Rochdale
89' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. Keohane Rochdale
92' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt K. Sadlier met assist van J. Taylor Doncaster Rovers 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Doncaster Rovers
Opstellingen Rochdale - Doncaster Rovers
De opstellingen van Rochdale en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rochdale - Doncaster Rovers

Rochdale en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trevor Kettle en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Doncaster Rovers in de League One vond plaats op 1 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Doncaster Rovers. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Doncaster Rovers favoriet. 4 keer wist de ploeg van Rochdale te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rochdale. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rochdale 2
Winst Doncaster Rovers 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 7e positie staat, terwijl we Doncaster Rovers terugvinden op de 10e plaats.