Nabeschouwing Rochdale - Portsmouth (0-3) || League One 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rochdale het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Portsmouth (0-3)

Het League One duel tussen Rochdale en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter James Adcock geëindigd in een 0-3 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door R. Curtis, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Curtis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Williams van Portsmouth die de 0-3 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Adcock, waardoor Portsmouth dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rochdale - Portsmouth 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis Portsmouth 0-1
47' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis Portsmouth 0-2
75' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor E. Harrison Portsmouth
77' Wissel Rochdale Wissel F. Tavares voor J. Keohane Rochdale
83' Wissel Rochdale Wissel L. Bradley voor M. Done Rochdale
87' Wissel Rochdale Wissel H. Hopper voor A. Morley Rochdale
88' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Williams Portsmouth 0-3
92' Wissel Portsmouth Wissel M. Harness voor R. Curtis Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Portsmouth
Opstellingen Rochdale - Portsmouth
De opstellingen van Rochdale en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rochdale - Portsmouth

Rochdale en Portsmouth treffen elkaar in de 19e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Adcock en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Portsmouth in de League One vond plaats op 13 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Portsmouth favoriet. 3 keer wist de ploeg van Rochdale te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rochdale. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rochdale 0
Winst Portsmouth 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 16e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 13e plaats.