Nabeschouwing Rotherham United - Accrington Stanley (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 16 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rotherham United het zaterdag 16 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Accrington Stanley (1-0)

Het League One duel tussen Rotherham United en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Darren Handley geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Morris, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. In de 82e minuut kreeg C. Ogbene van Rotherham United voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rotherham United de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rotherham United.

LIVE Rotherham United - Accrington Stanley 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Johnson Accrington Stanley
25' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Ihiekwe Rotherham United
30' Doelpunt Rotherham United Doelpunt C. Morris Rotherham United 1-0
35' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Evtimov Accrington Stanley
37' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor C. Robertson Rotherham United
46' Wissel Accrington Stanley Wissel S. McConville voor J. Pritchard Accrington Stanley
50' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Conneely Accrington Stanley
61' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor C. Ogbene Rotherham United
70' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Jones Rotherham United
76' Wissel Rotherham United Wissel F. Ladapo voor M. Smith Rotherham United
77' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor M. Crooks Rotherham United
77' Wissel Accrington Stanley Wissel C. Bishop voor B. Barclay Accrington Stanley
82' Tweede gele kaart Rotherham United Tweede gele kaart voor C. Ogbene Rotherham United
88' Wissel Rotherham United Wissel A. Thompson voor C. Morris Rotherham United
89' Wissel Accrington Stanley Wissel W. Carvalho voor J. Maguire Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Accrington Stanley
Opstellingen Rotherham United - Accrington Stanley
De opstellingen van Rotherham United en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.