Nabeschouwing Rotherham United - Blackpool (2-1) || League One 2019/2020

Woensdag 1 januari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rotherham United het woensdag 1 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Blackpool (2-1)

Het League One duel tussen Rotherham United en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter James Adcock geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Smith, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Blackpool kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gnanduillet, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette D. Barlaser zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rotherham United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Adcock, waardoor Rotherham United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Blackpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van D. Barlaser Rotherham United 1-0
34' Doelpunt Blackpool Doelpunt A. Gnanduillet met assist van J. Thompson Blackpool 1-1
46' Wissel Blackpool Wissel C. Tilt voor S. Kaikai Blackpool
46' Wissel Blackpool Wissel J. Nuttall voor J. Thompson Blackpool
63' Wissel Rotherham United Wissel K. Vassell voor F. Ladapo Rotherham United
69' Wissel Rotherham United Wissel J. Hastie voor B. Wiles Rotherham United
71' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Virtue-Thick Blackpool
81' Wissel Rotherham United Wissel C. Morris voor M. Smith Rotherham United
84' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Spearing Blackpool
85' Doelpunt Rotherham United Doelpunt D. Barlaser Rotherham United 2-1
86' Wissel Blackpool Wissel L. Feeney voor O. Turton Blackpool
92' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Crooks Rotherham United
93' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Husband Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Blackpool
Opstellingen Rotherham United - Blackpool
De opstellingen van Rotherham United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.