Nabeschouwing Rotherham United - Fleetwood Town (2-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rotherham United het zaterdag 21 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Fleetwood Town (2-2)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Rotherham United en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door C. Evans, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Rotherham United kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Ladapo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette C. Evans zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fleetwood Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Crooks de 2-2 maakte voor Rotherham United. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Rotherham United - Fleetwood Town
2
2
LIVE Rotherham United - Fleetwood Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
23' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor T. Clarke Rotherham United
26' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans met assist van L. Coyle Fleetwood Town 0-1
46' Wissel Rotherham United Wissel C. Ogbene voor T. Clarke Rotherham United
57' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor L. Coyle Fleetwood Town
62' Doelpunt Rotherham United Doelpunt F. Ladapo Rotherham United 1-1
63' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans Fleetwood Town 1-2
77' Wissel Rotherham United Wissel J. Hastie voor B. Wiles Rotherham United
78' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor A. Thompson Rotherham United
80' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Crooks Rotherham United 2-2
82' Wissel Rotherham United Wissel C. Morris voor M. Smith Rotherham United
83' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Eastham voor C. Evans Fleetwood Town
83' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Morris voor J. Sowerby Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Fleetwood Town
Opstellingen Rotherham United - Fleetwood Town
De opstellingen van Rotherham United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.