Nabeschouwing Rotherham United - Ipswich Town (1-0) || League One 2019/2020

Dinsdag 28 januari 2020 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rotherham United het dinsdag 28 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Ipswich Town (1-0)

Het League One duel tussen Rotherham United en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door R. Wood, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rotherham United.

LIVE Rotherham United - Ipswich Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Crooks Rotherham United
42' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Wood Rotherham United 1-0
43' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor E. Huws Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor W. Keane Ipswich Town
68' Wissel Ipswich Town Wissel J. Nolan voor E. Huws Ipswich Town
72' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor M. Crooks Rotherham United
75' Wissel Rotherham United Wissel F. Ladapo voor K. Vassell Rotherham United
78' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Woolfenden Ipswich Town
80' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor A. Judge Ipswich Town
83' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
89' Wissel Rotherham United Wissel M. Olosunde voor H. Adelakun Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Ipswich Town
Opstellingen Rotherham United - Ipswich Town
De opstellingen van Rotherham United en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rotherham United - Ipswich Town

Rotherham United en Ipswich Town treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Coggins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en Ipswich Town in de League One vond plaats op 23 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rotherham United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rotherham United 1
Winst Ipswich Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rotherham United op een 2e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 1e plaats.